Het voetbaltoernooi op 28 aug.

Wij zijn bezig om een 5x5 voetbaltoernooi te organiseren. Onder het mom sport verbroederd, leek het ons leuk om eens een keer te gaan voetballen.
Het is voor iedereen, ook als je niet kan voetballen. Je mag kinderen, ouders, vrienden (ook als ze nooit in de kerk komen) en opa’s en oma’s meenemen. Je kan je inschrijven met een team, maar ook alleen (dan regelen wij het voor je). Het belangrijkste is dat we een gezellige middag hebben en lekker een balletje kunnen trappen.

Klik hier om je in te schrijven

Voor iedereen die nog geen vijf is hebben we een apart spelletjesprogramma.
Voor iedereen die wel van gezelligheid houdt, maar echt niet van voetbal: we kunnen jullie hulp goed gebruiken. Bijvoorbeeld met de spelletjes voor de kleintjes en het is leuk als er aangemoedigd wordt. Voor eenieder is er vast wel een moment om ook een balletje te trappen of gezellig een drankje te drinken. Kortom, er is voor iedereen iets te doen!

28 augustus, voetballen, vanaf 14.30 uur, speeltuin het Vossenhol.


We vinden het heel ongezellig dat we elkaar de hele zomer niet gezien hebben. Daarom hebben we bedacht om op 7 augustus met alle kinderen een spandoek te gaan verven om ons toernooi alvast aan te kondigen.
We gaan, tijdens de dienst, verven in de tuin van de pastorie. Mocht jij (of je ouders) nog een oud overhemd in de kast hebben liggen, neem het alsjeblieft mee (als schort).

7 augustus, verven, vanaf 9.45 uur, tuin van de pastorie.


Hopelijk tot de 7e en/of de 28e,
Maarten, Michel, Nicoline en Thecla

Voor vragen: .