Help de vogels en het orgel de winter door!

Nu de sneeuw weer gevallen is, breekt ook de periode aan dat het voor de vogels moeilijker wordt om voedsel te vinden. Daarnaast is de winter ook een moeilijke periode voor het orgel. Onze 'oude dame' kan niet meer zo goed tegen de kou, en vooral niet tegen droogte bij vorst.
Zoals u weet, moet het orgel nodig gerestaureerd worden. Daarvoor is de orgelcommissie al geruime tijd actief. Ook zijn verschillende mensen betrokken bij de organisatie van de kerstfair, een mooi initiatief.
Wij als organisten willen niet achterblijven. Wij hebben, met hulp van Erna van Roekel uit Epe, een uitzonderlijke kans om zowel de vogels te helpen, als ook het orgelfonds: vogelvoedertaarten, gemaakt van frituurvet, zaden en pinda's. Wij bieden u graag de gelegenheid om schitterend opgemaakte vogeltaarten aan te schaffen voor de scherpe prijs van € 12,50, dan wel taarten met hanger voor € 17,50 per stuk. De opbrengst hiervan is voor het orgelfonds, en bovendien heeft u de kans om allerlei soorten vogels, van diverse pluimage in uw tuin te kunnen zien genieten van al dat lekkers.

Om teleurstelling te voorkomen, stellen we u via verschillende kanalen in de gelegenheid om de taart(en) van uw keus te bestellen bij de organisten, zowel telefonisch als via e-mail (klik op één van de e-mailadressen hieronder).
Voorintekenen kan ook. Vanaf nu kunt u bestellen. Hoe eerder u bestelt, hoe meer kans u maakt om voor de kerst de bestelling te ontvangen. Misschien ook leuk om kado te geven?

Van harte aanbevolen, maar …. pas op! Kom niet in de verleiding er zelf een hap van te nemen!

Groet van
Henny Visscher () tel: 0252-225620
Roelof Assies () tel: 0252-221415
Hendrik Jan Lindhout () tel: 071-30122367

Vogeltaartjes

Etagère met cupcakes voor vogels € 12,50


Vogeltaarthanger

Hanger met vogeltaart € 17,50
Vogeltaarten

Bord met vogeltaart € 12,50