Nieuws (uitgebreid; klik op een item voor details)
Oud nieuws

zo. 06-06-2021
Bericht van de Kerkenraad ivm. corona
Nu door de versoepelingen met betrekking tot de coronabeperkingen meer mogelijk is, heeft de kerkenraad het volgende besloten:
  • De aanmelding vooraf aan de kerkdienst komt vanaf nu te vervallen, niet alleen door de versoepelingen maar ook doordat de vakantieperiode aanbreekt.
  • Wel zijn wij genoodzaakt u bij binnenkomst van de kerk te vragen uw naam en adres te noteren. Deze bezoekersregistratie is noodzakelijk met het oog op onverhoopte besmetting.
  • Door de versoepelingen kunnen nu meer dan 30 personen de dienst bijwonen.
  • De crèche blijft nog even zoals per 23 mei geregeld is. Wilt u voor uw kind/kinderen gebruik maken van de crèche wilt u dan even contact opnemen met Rianne de Best. Rianne is bereikbaar via 06 46220550, dan wordt opvang geregeld.
  • Hoe mooi, ook de Kinderkerk komt weer IN de kerk. De kinderen van de Kinderkerk worden aan het begin van de dienst samen met hun ouder(s) in de dienst verwacht om gezamenlijk de dienst te beginnen. Zij gaan, zoals gebruikelijk, daarna naar hun eigen ruimte en komen aan het eind van de dienst weer terug in de kerk zodat wij met elkaar de Zegen mogen ontvangen.
Op 14 mei heeft u kunnen lezen wat de bepalingen zijn. Die blijven van kracht, echter met de aanpassingen zoals hierboven beschreven. Deze kleine stapjes stemmen ons dankbaar.
vr. 14-05-2021
Bericht van de Kerkenraad ivm. corona
za. 01-05-2021
Het nieuwste kerkblad is op de website gezet
do. 16-07-2020
De privacyverklaring is op de website gezet
za. 18-04-2020
Contactgegevens "Warmond Helpt"