Nieuws (uitgebreid; klik op een item voor details)
Oud nieuws

ma. 01-03-2021
Bezinningsmomenten in de 40-dagentijd
za. 30-01-2021
Het nieuwste kerkblad is op de website gezet
za. 16-01-2021
Vorming & Toerusting dit voorjaar afgelast
De situatie rond het coronavirus is nog steeds uitermate zorgelijk. Na de laatste persconferentie van de premier was al duidelijk geworden dat tot en met 9 februari de beperkingen i.v.m. corona van kracht zouden blijven.
Later kwamen daar de berichten over een mogelijke avondklok en verscherpingen nog overheen. De prognose van dhr. Ernst Kuijpers is dat er pas versoepelingen te verwachten zouden kunnen zijn in maart als de huidige cijfers zouden blijven dalen. Daarnaast zijn de berichten over de Britse variant van het virus ook zeer zorgwekkend. Alle maatregelen van de overheid zijn er op gericht dat mensen zoveel mogelijk thuis blijven en elkaar zo weinig mogelijk ontmoeten.
De commissie Vorming en Toerusting heeft daarom besloten alle activiteiten die dit voorjaar nog gepland staan, niet door te laten gaan. We streven ernaar de vervallen activiteiten opnieuw in een volgende seizoen in het programma op te nemen. We hopen dat de omstandigheden dan dermate verbeterd zijn dat we elkaar weer in gezondheid kunnen ontmoeten.
do. 16-07-2020
De privacyverklaring is op de website gezet
za. 18-04-2020
Contactgegevens "Warmond Helpt"