Nieuws (uitgebreid; klik op een item voor details)
Oud nieuws

do. 16-07-2020
De privacyverklaring is op de website gezet
ma. 06-07-2020
We kunnen weer diensten bijwonen
Positieve berichten over onze kerkdiensten met betrekking tot de maatregelen die getroffen zijn om het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.
Juni was een oefenmaand waarbij maximaal 30 mensen in de dienst aanwezig mochten zijn. Daarin komt verandering.
Vanaf 1 juli mogen er weer meer mensen naar de kerk.
Er geldt vanaf die datum geen maximum hoeveelheid personen dat aanwezig mag zijn, mits de 1,5 meter afstand in acht genomen wordt en men uiteraard gezond is.
Dat betekent dat er in onze kerk zeker voor ruim 45 à 50 kerkgangers plaats is en als gezinnen komen, die mogen naast elkaar zitten, is er plaats voor een groter aantal mensen. Allen welkom dus!
Naast het verruimen van het aantal toegestane kerkgangers, wordt ook de crèche weer opgestart.
Een paar jonge ouders heeft het plan opgevat dat zij met elkaar voor opvang van de jongsten tot 4 jaar zorgen. Ook dit is weer een mooie stap in ons gemeentezijn.
Voor informatie en aanmelding van kinderen voor de crèche en kinderkerk kan contact opgenomen worden met onze jeugdouderlingen.
Dat zijn Eline Eenkhoorn via en Corine Visser via .
Ook met het oog op de vakanties hoeft u zich voor de dienst op zondag 19 juli en de diensten daarna niet meer van te voren aan te melden.
Wel is het noodzakelijk dat uw naam genoteerd wordt op de lijst in het halletje van de kerk. Dat zal de koster/gastheer/gastvrouw doen. Indien onverhoopt een contact- en bronnenonderzoek noodzakelijk blijkt, moet namelijk nagegaan kunnen worden wie in een bepaalde dienst aanwezig was.
Gemeentezang lijkt vooralsnog niet te mogen.
vr. 19-06-2020
Het nieuwste kerkblad is op de website gezet
za. 18-04-2020
Contactgegevens "Warmond Helpt"